home

Protruar 2.0

Elektrisch varen met 2 pk!!

Haswing Marine maakt haar modellengamma van duurzame elektrische buitenboordmotoren nog completer door de toevoeging van de geheel nieuwe Protruar. Dit krachtige model is speciaam ontwikkeld voor de Nederlandse markt en voorzien van een borstelloze, 2pk sterke, 24 volt mofor en een robuust aluminium staartstuk.

Voor een optimale controle en veiligheid is de kantelbare stuurhendel van de Protruar voorzien van een traploos instelbare snelheidsregeling en een veiligheidskoord (dodemansknop). Bovendien wordt de propeller automatisch stopgezet indien deze eventueel geblokkeerd wordt.

Mede door het gebruik van aluminium onderdelen weegt de gehele motor slechts 8.3 kg en kan deze gemakkelijk in en uit het water gekanteld of vervoerd worden. Bovendien is de staarthoogte met een snelsluiting traploos instelbaar, zodat u in praktisch elk water kunt varen.

Speciaal voor dit model is er een 24 volt accupakket samengesteld bestaande uit twee hoogwaardige tractiebatterijen, twee accuboxen, een snellader en goede bekabeling. De prijs voor dit pakket is € 849,-   Uiteraard kunnen ook combinaties worden gemaakt met kleinere (goedkopere) accu's.  Door de 24 volt motor heeft de Protruar wel altijd een 'pakket' van 2 accu's nodig.
 

Specificaties Haswing Protruar
Max. stuwkracht: 2 pk
Amp. (nominaal - maximaal): 47A - 50A
Vermogen (nominaal - maximaal): 1120W - 1200W
Voltage: 24V DC
Ingebouwde accumeter: 5 niveau's accu indicatie
Aanbev. accu type: 2x 105 Ah 'deep cycle' semi-tractie (niet meegeleverd)
Trimpositie: Op 6 verschillende posities te vergrendelen
Controle hendel: Knikhoek van 110 graden
Snelheidsregeling: Traploos instelbaar
Schacht type: Aluminium
Staartlengte: 960 mm (L)   /   833 mm (S)
Propeller: 3 blads
Max. bootlengte - gewicht: 6.50 meter - 800kg
Prijs: € 599,-  (zowel voor kortstaart als langstaart uitvoering)

 

foto #1foto #2foto #3foto #4