home

Protruar 2RS

Comfortabel elektrisch varen met de Haswing Protruar 2RS

Met de toevoeging van de afstandbediende Protruar 2RS maakt Haswing Marine haar modellen-gamma van innovatieve en duurzame elektrische buitenboordmotoren compleet. De Protruar 2RS is met behulp van een joystick en stuurkabel volledig op afstand te bedienen.

In tegenstelling tot de concurrentie wordt dit model geheel compleet, inclusief accupakket en alle benodigde bekabeling, geleverd voor een toegankelijke prijs vanaf € 1.999,-. Dankzij de traploos instelbare snelheidsregeling kunt u perfect manoeuvreren, terwijl de LED accumonitor u duidelijk over de actuele conditie van het accupakket informeert.

De krachtige 2 pk sterke 24 volt motor van de Haswing Protruar biedt een uitstekende aandrijving voor vele soorten boten. Hierdoor vormt dit model, met name in gebieden waar uitsluitend elektrisch gevaren mag worden, een prima alternatief voor een benzinebuitenboordmotor. Met behulp van het slimme kantelsysteem kunt u de motor bovendien in een handomdraai omhoog klappen, zodat u in praktisch elk water kunt varen en uw boot gemakkelijk en veilig op een trailer kunt vervoeren.

De Haswing Protruar 2RS wordt geheel compleet geleverd, inclusief een hoogwaardig 105 ah 24 volt AGM accupakket, een snellader, een joystickbediening, een accumonitor en een eersteklas bekabeling.


De Haswing Protruar 2RS is nu beschikbaar voor de zeer toegankelijke adviesprijs van € 1.999,-.

Voor de meest veeleisende watersporter is er tevens een extra krachtig 200ah accupakket beschikbaar tegen een meerprijs van € 300,-

 

Specificaties Haswing Protruar 2RS
Max. stuwkracht: 2 pk
Amp. (nominaal - maximaal): 47A - 50A
Vermogen (nominaal - maximaal): 1120W - 1200W
Voltage: 24V DC
Externe accumeter: 10 LED's
Accu type: 2x 105 Ah 'deep cycle' semi-tractie (optioneel 200 Ah)
Trimpositie: Op 6 verschillende posities te vergrendelen
Controle hendel: IP65 (waterdicht)
Snelheidsregeling: Traploos instelbaar
Schacht type: Aluminium
Staartlengte: 833 mm (S)
Propeller: 3 blads
Max. bootlengte - gewicht: 6.50 meter - 800kg
Prijs: € 1.999,- inclusief accupakket  van 24V-105Ah
€ 2.299,- inclusief accupakket van 24V-225Ah


 

foto #1foto #2foto #3