home

Uw boot verzekerenVoor de meeste mensen is het bezitten van een pleziervaartuig een droom die uitkomt. U heeft lang gezocht naar dit vaartuig en nu moet het ook goed verzekerd worden. Een verzekering die geheel aangepast kan worden aan uw wensen

Daarom werken wij hiervoor samen met Suydersee Verzekeringen. Dit is een bedrijf wat zich vooral heeft gespecialiseerd in de watersport. Hun kantoor is dan ook gevestigd pal aan het water op de jachthaven Flevo Marina.

Zij kunnen ‘alles wat vaart en drijft verzekeren’. Dus ook voor de verzekering van uw zeiljacht, zeilboot, woonboot, motorjacht, catamaran of jetski, bent u bij Suydersee aan het goede adres.

Beroepsmatig gebruik van uw vaartuig zoals verhuur en charter, kan ook verzekerd worden. Dat kan in Nederland maar ook daarbuiten. Door afspraken met diverse maatschappijen kan altijd een zeer scherpe aanbieding gedaan worden.

Door op het onderstaande logo te klikken komt u op de website van Suydersee terecht. U kunt hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt dan gegarandeerd binnen 24 uur een passende offerte.