home

Vaarplezier vaarbewijzen

Ook op een leuke manier uw vaarbewijs halen?


Het Klein Vaarbewijs 1 halen was nog nooit zo leuk!
Want bij ons doe je twee dagen theorie, waarvan één op de boot (uniek in Nederland!), waardoor je extra goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen. Dat is leuker, makkelijker en wel zo logisch. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit twee dagen, waarvan één normale theoriedag en één theoriedag op de boot. Tijdens de 'normale' theoriedag nemen we alle stof door, leggen we je uit waar je speciaal op moet letten en hoe je belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden. Op de theorie-dag-op-de-boot gaan we het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen. En we nemen de stof voor het Klein Vaarbewijs door over aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van je schroef, veiligheid en techniek.

Na deze dagen kunt u in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en bent u helemaal klaar voor het examen!

En dat voor een zeer voordelige prijs! U boekt de cursus al voor € 199,50 met een theoriedag en een praktijkdag door de week (voor een praktijkdag in het weekend geldt een toeslag van € 25,--). Daarna hebt u alleen nog de kosten voor het lesboek (€ 14,95) en het examen; die laatste voldoet u rechtstreeks aan Vamex (www.vamex.nl), waar u het examen kunt doen. En dan bent u helemaal klaar!

Hoe boekt u de cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier?

  • Kies in het boekingsscherm hieronder de locatie en datum voor de theoriedag
  • Hebt u de datum geselecteerd, dan kunt u de cursus boeken en betalen
  • Zodra u betaald heeft, ontvangt u een mail met de uitleg hoe u de praktijkdag kunt selecteren. Die zijn er in ruime hoeveelheden, zowel in het weekend als op doordeweekse dagen! Maakt u zich dus geen zorgen dat u geen geschikte datum vindt.

Wilt u een uitgebreide handleiding of heb u nog vragen? Klik dan op de afbeelding hieronder:

 

 

foto #1foto #2foto #3foto #4foto #5