home

International Yachtpaints

 
Dé polyester en onderwaterverven.

''Al meer dan een eeuw ontwikkelt International Paint de meest hoogwaardige producten en verfsystemen met als doel het beschermen, verfraaien en verbeteren van de prestaties van allerlei soorten boten. Waar ter wereld u ook bent, International Paint levert high performance jachtlakken voor onder en boven de waterlijn.

Het succes van International is gebaseerd op twee zaken: enerzijds een uitstekend inzicht in de behoeften van de klanten en anderzijds kwaliteitsproducten en diensten leveren die altijd perfecte resultaten garanderen voor booteigenaren.

Wetenschappelijk onderzoek vormt de kern van de activiteiten van International. Zij zetten meer mensen, technologieën en investeringen in voor hun R & D programma dan enige andere fabrikant van jachtlakken ter wereld. Dankzij hun toegewijde specialisten in de laboratoria en de speciaal op de klant afgestemde testprogramma's zijn ze wereldwijd uitgegroeid tot de eerste keuze van de meest veeleisende klanten.

International levert bewezen oplossingen die boten beschermen, verfraaien en het onderhoud verminderen.''

Aangezien we gespecialiseerd zijn in snelvarende polyester boten, hebben we alleen de daarvoor bedoelde International producten in voorraad. In het menu aan de rechterkant kunt u de verschillende producten bekijken.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de website van International.

 

foto #1