home

Cadet series

EEN BETROUWBARE EN ONVERMOEIBARE BIJBOOT!
De Cadet is een compacte tender die in niets onderdoet voor een grotere! De nieuwe in diameter oplopende drijvers geven de Cadet niet alleen een ongekende stabiliteit, maar zorgen bovendien voor een verbluffend laadvermogen en een zee van ruimte. Dit exclusieve ontwerp is daarbij uitermate geschikt voor krachtige 4-takt motoren. Opgevouwen is de Zodiac Cadet is uiterst compact en makkelijk op te bergen.

KEUZE UIT VIER VLOEREN
De airlight modellen met hun H2P hogedruk vloer (0,8 BAR!) combineren comfort met een laag gewicht. De vlonder modellen van watervast hout (Solid serie) hebben een opblaasbare kiel wat er voor zorgt dat u snel over het water kan planeren en beter kunt manoeuvreren. De lattenbodem van de Roll-up serie zorgt voor een zeer compacte ingepakte boot. De latten kunnen in de boot gelaten worden wanneer deze wordt opgeborgen.

ALLES WAT U NODIG HEEFT 
De Cadet heeft gelaste naden en biedt een wel heel complete standaarduitrusting:
Gefabriceerd van het sterke Strongan Duotex weefsel, snel te installeren zitbank, verstelbare roeidollen, buiswaterspreidende stootrand, sleepogen, handvaten en stringers met ingebouwd bevestigingsstysteem.
 
Klik in het menu rechts op de verschillende Cadet modellen voor meer informatie en prijzen.